OVER ONS - Velocitatem Indoor Arena

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Velocitatem Indoor Arena werd opgericht in de zomer van 2016 door Kelly Deblauwe en Kevin Degrendele. In 2017 werd er heel wat geïnvesteerd in de accomodatie. De Velocitatem Arena beschikt tevens over een 40-tal zitplaatsen in de verwarmde Pit Area waar er voor iedere piloot een 220V aansluiting aanwezig is.
Ondertussen zijn we 2018, en nu hebben we de mogelijkheid gezien de geringe investering, om de dagprijs te verlagen naar 10 € per piloot per dag. Bezoekers genieten van gratis toegang en zijn altijd welkom.
Wacht niet en kom deze arena een bezoekje brengen, het is een unieke ervaring om het onverwachte te ontdekken...


OPENING & TARIEF

Check de kalender, de openingsdagen staan aangeduid.
Openingsuren: open van 10u tot 17u30. Deuren sluiten om 18u.
Sluitingszondagen zullen worden vermeld op de kalender.
Tarief toegang alle pistes: 10 €/piloot per dag
Bezoekers: gratis toegang

WEDSTRIJDEN

De piste en de accomodatie kan ter beschikking gesteld worden, onder ons toezicht, voor het organiseren van uw eigen wedstrijden. Oppervlakte Indoor on-road piste: 360 m². Oppervlakte Mini-Z piste: 71m²

Meer info via info@velocitatem.be

CATERING

Drank en snacks zijn aanwezig. Uit respect voor de organisatie, vragen wij u om dus geen dranken zelf mee te brengen aub!
Klik hier voor de kaart.

De Velocitatem Arena VZW is als club aangesloten bij het FBA (Federation of Belgian Automodelsports), daarnaast is ook de club erkend als een verening van Stad Izegem.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu